ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 MERAWAT MIGRAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: MERAWAT MIGRAN   Sun 20 Dec 2009, 12:32 am

Testimoni 9

merawat migrain


ibuhazique wrote:
Quote:
Posted: Sat Jul 15, 2006 7:12 pm
salam..
akak sya berminat gaks le...emmm tapi nak tanya dlu takut tak sesuai kan...
kak Zal..ma'jun ni panas so muka nnti naik jerawat ke dak...riso gaks kan kalo tang dalam ok tp muka naik jerawat lak..hehehe pudarlah penampilan nanti terutama nak dekat raya ni...
muka sya lak sensitif sikit..tp takder jerawat so takut kalo makan nanti jerawat timbul...sila jelaskan ye akak mekasih bebanyak...

assalamualikum....
Dah habis sebotol sya gunakan makjun kak zah ni..so far, mmg elok...
memula dlu sya was2 nak guna takut naik jerawat ke apa..heheh nak jg penampilan...maklumlah sebelum ni sya gunakan yg mahal..sebulan RM42 pil, ttp naik jerawat..kunun akan melicinkan wajah lah, pertukaran hormonlah..bila dtg period jerawat pun muncul.. tp..alhamdulillah...makan makjun kak zah ni jerawat seketui pun takder hahaha..bdn pun tak rs panas pun...so far mmg sya takder masalah migrain dah..jika tidak..alahai..mmg nazak!!!sakitnya melarat 2-3 hr...rs pecah kepala..la ni masalah mmg hilang hahaha
ALHAMDULILLAHHHHHHHHHH

ibuhazique - wanitamelayu - page 5
-------------------------------------------------------------------

Testimoni 66

Mcm2 Khasiat MAB


Saje nak kasi feedback kat kak zal lepas amik MAB selama 13 hari (termasuk malam tadi).

Kesannya :-

1. Senang bangun pagi (biasanya kul 6 pun malas nak bangun sbb badan rasa letih je.. tup2 la ni bila jarum jam 5.30pagi je biji mata ni dah terang)

2. Rasa badan makin selesa (bertenaga dan tak mudah letih hatta minggu lepas 4 hari berturut2 kuar opis kul 10 sampai opis kul 5 sbb cari hadiah untuk dinner opis)

3. Breast rasa sengal bila tersentuh ( dan rasa makin mantap )

4. Tak mudah sakit kepala (sebelum ni boleh kata ari2 sakit paler)

5. Gatal hidung (resdung) makin kurang

6. Mula rasa cam senggugut kecik (problem saya dekat 2 tahun x period)

7. Berat tak bertambah walaupun hari2 makan nasi (saya ni berisi n biasanya kalau amik nasi ari2 berat badan akan mencanak2 naik)

Tak ingat dahh.. nanti sambung lagi sbb ada tu lis dalam buku...

Putri Lindungan Bulan - wmc page 90

-------------------------------------------------------------------------------------
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
 
MERAWAT MIGRAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» bagaimana cara anda merawat ninja 250 sendiri..?
» enaknya pelumas rantai make apaan ya..??
» perawatan cat body
» tips 'n trik jaga cat ninin tercinta??
» PINLOCK :: Lapisan anti-embun untuk kaca helm kesayangan Anda! (Perlu banget nih buat bikers yg sering touring!!)

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: TESTIMONI MAAJUN ANGGUN BISTARI :: TESTIMONI MAB-
Navigasi: