ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 MERAWAT SENGGUGUT

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: MERAWAT SENGGUGUT   Sat 19 Dec 2009, 1:09 am

Testimoni 112 - menghilang senggugut
[QUOTE=ana zeaiana;2810183]Hu Hu ...ni produk apa ni, saya amik baru 1 bulan, saya makan muka naik jerawat 3 bijik...
tapi ..........
PERIOD PAIN DAH TAK ADAAAAAAA !!!!!! ALOLOLOLOOLOLOLO
WALALALALLALALA , MUAHAHHAHAHHAHA,
HAPPY TAK TERKATA, SAYA JERIT SATU OFFICE AKU PEOD ARI NIIIIII!!!
TAK DA MUNTAH-MUNTAH! TAK ADA SAKIT BAHU! TAK ADA SAKIT PINGGANG !!!TAK ADA SAKIT PERUT!!!
TAK ADA HILANG TENAGA!!! TAK ADA ANGIN SENGGUGUT!! TAK ADA ANGIN MOODY!!
TAK ADA MC!!!!!!!
HAPPYNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! MMuahhh kak Zallll!!!
lepas ni nak tepon mak saya pulak, mesti dia pelik sebab saya tak sakit!! dah 20 thn menanggung sakit senggugut pelik nih!
mmuahh Kak Zall!!! mmuahh and thx!![/QUOTE]
inanua - page 83 -wmcvbulletin[/b]
----------------------------------------------------------------
SAMBUNGAN TESTIMONI
Testimoni 113 - Senggugut Sejak Dari Sekolah Dgn 1 Btl MAB Dah Blh Solve
[QUOTE=ana zeaiana;2817761]Saya terpanggil untuk share bersama my love and hate relationship dengan period saya. Sejak pertama kali datang bulan pada umur 12 thn, setiap kali dapat period, saya sakit . Bukan sakit period biasa yang sakit pinggang dan sakit perut tu, tapi lebih dari itu .

Masa saya duduk asrama dulu, seminggu sebelum saya dtg bulan, saya dah muntah2 , tak boleh jalan , badan lemah sangat sebab tak boleh makan, tak boleh makan langsung, bau food pun tak boleh . Bila dah tak makan tu, perut masuk angin…bayangkan lah sakitnya macam mana. Selalunya 2 minggu saya sakit selagi darah tak bersih. Selalunya warden saya terus panggil ambulan suruh ambik saya masuk hospital kat JB dulu. Masa zaman sekolah kat sinila, mcm2 tuduhan cikgu saya lemparkan kat saya. Dia kata saya buat2 sakit sebab tak nak pergi sekolah lah, tak nak ambik periksa lah. ... saya ponteng sekolah lah sebab tak buat kerja sekolah lah. Pada hal masa dia dtg kat asrama saya tuh, dia nampak saya terbaring atas katil , dengan muntah saya bersepah2 kat lantai , dengan food yang langsung saya tak jamah… ( sampai sekarang saya doa cikgu tu, kalau dia ada anak perempuan, biar anak perempuan dia sakit mcm saya)
Bila nak ambik SPM , Doktor kasi saya makan pil perancang, supaya tak sakit. Saya makan selama 7 bulan. Tapi akibatnya ba
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
 
MERAWAT SENGGUGUT
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» bagaimana cara anda merawat ninja 250 sendiri..?
» enaknya pelumas rantai make apaan ya..??
» perawatan cat body
» tips 'n trik jaga cat ninin tercinta??
» PINLOCK :: Lapisan anti-embun untuk kaca helm kesayangan Anda! (Perlu banget nih buat bikers yg sering touring!!)

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: TESTIMONI MAAJUN ANGGUN BISTARI :: TESTIMONI MAB-
Navigasi: