ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 MELANCAR PERJALANAN DARAH/SEGAR BADAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: MELANCAR PERJALANAN DARAH/SEGAR BADAN   Sun 20 Dec 2009, 8:03 pm

Testimoni 25

semakin cergas/wajah berseri


i perasan la kan...since makan mab ni...badan rasa ringan..mungkin sbb darah kotor keluar kot...pastu x rasa letih sgt...cergas jerk...klu x b4 this i mmg blk keje mesti nak tdo jerk..pastu bangun pagi cam malas...rasa cam penat x abis lagi...tp alhamdulillah la kan...skang ni dah ok..badan pon ok...x penat...rasa ringan...pastu muka kita nampak berseri sket...cam shining sket...x tau la korang semua camner...

harjuku - wmc page 12
---------------------------------------------------------------------
Testimoni 28

Menyelesaikan masalah sakit badan/Senang Bangun Pagi (Menyegarkan badan)


assalamualaikum

nak jugak berkongsi cerita tntg jamu ni. sy dah mkn utk 3 bulan dan alhamdulilah.. sy dh rasa kesannya. fist time makan, period mai 21 hari. gelabah betul. pastu bila sambung ngan botol kedua, period tu dtg ms tgh consume jamu tu...to be specific, at 30 august. bila dah habis, sy buat mcm kak zah ckp, stop for a week wlu dlm hati bimbang gak sbb time tu tgh subur.

bulan ni, on 1 Oct, the period comes again dan kitarannya normal. darah yg keluar pun banyak dan berketul2 gitu. tak mcm ms makan pil, darah tu mcm tersekat. dan yg paling sy rasa best, bangun pg bdn rs segar je. dulu..pepagi nk bangun punyalah susah. sakit badan mcm kena pukul je.

by the way, tima kaih bebanyak ye kak zah.. sy akan order lg lepas ni. ader sebotol lg kat umah tu...
salam ramadhan

buputrie - wmc page 13
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 29

Menambah darah/memulihkan sel darah merah


Alhamdulillah...roha sihat. Lebih2 lagi lepas makan MAB nie. Ketahanan badan dah bertambah lah katakan ....

Balik kampung baru2 nie, mak tegur kenapa muka merah....pas tu roha cerita pasal MAB nie. Dia dengar, pas tu dia nak try...tu yang order tu.

roha_rr - wmc page 38
--------------------------------------------------------------------------
Testimoni 33

badan makin cergas/kawal selera makan/turun berat badan/hilang masalah sembelit

mlm td abih botol pertama, tgk kat kalender dah warna merah... mmg pttnyer period dah mai la kalu ikut kitaran lepas.... x sangka ptg ni die dah menjelma.... jd mkn mab ni x efek kitaran haid sy la....

syukur x terkata... :P .... bdn makin cergas n lagi 1, sy dah kurang mkn nasik... bkn mengelak, tp scr sendiri rasa cam2... sejak mula mkn ri tu lg, then ingt smtr, so tunggu la abis sebotol tgk camne... mmg mengurngkn selera mkn, kompom sbb maajun ni... ari sabtu br ni kak ipar dtg umah tegur nmpk kurus skit, punye la kembang rase... now 52 kg... dr ank 5 bln sampai la ni dah 11 bln, cuba nak turun ke berat ank dara dulu (50kg), jarum penimbng tu ttp je 53-54kg... tup2 la ni, 52kg... tu yg teruja sgt tu...

ttg sembelit tu, alhamdulillh dah ilang... kite bnykkn pengambiln air putih... skrg maintain tiap2 pg buang... so, the next selasa la br amik blk... sekian melapurkn utk kak zah di menara celcom..

chie_0609 - wmc page 39

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 36

Mengamal MAB menambah stamina - daki telaga 7 lagkawi sambil dukung anak

Kak ni nak citer skit Cuti raya Cina ari tu saya gi bercuti kat langkawi kak... siap gi telaga tujuh tue... akak tau bukan senang nak gi telaga 7 tuh siap kena naik 360 anak tangga tue.... berpeluh2 gak coz dukong anak sekali ... adik lelaki saya siap tanggal baju coz dah tak tahan sangat dan berpeluh... bila time balik tu sekali lagi kena turun 360 anak tangga... mak,adik+adik ipar saya sampai jer kat kereta mengeletar kaki2.... tapi Alhamdulillah saya tak rasa letih,kaki tak mengeletar dan kaki tak jadi tegang or sakit kat peha n betis seperti mak , adik + adik ipar saya walaupun saya tak cukup tido kerana menjaga anak kecil saya demam + batuk + selesema.... keesokkannya semua mengadu sakit kaki nak jalan pun sakit coz rasa urat tegang jer & letih.... dan sekali lagi Alhamdulillah saya tak alami sakit seperti mereka semua ... Ni berkat makan MAB la nih... terima kasih MAB.

tima kasih mab.......akak pun tima kasih pd mab jg u all semua.

jaza - wmc page 40
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimoni 42 - Dapat menikmati wanita sejati setelah 6 btl mengambil mab

kak zah saya nak 2 botol MAB ye. saya dah transfer pakai maybank2u.akak check PM ye.

Alhamdulillah saya dah makan 6 botol MAB.saya rasa badan lebih sihat dan dapat menjaga kewanitaan saya .memang berbaloi.tak perlu nak makan ubat atau jamu-jamu lain.

midimiza- WMC page 47
--------------------------------------------------------------------------
Testimoni 53
Yakin 100% MAB sebagai Family Planing/Kesihatan Semakin baik Setelah 6 Bln Ambil MAB.

salam..pekabo akak & kengkwn yg lain.
waduh makin pesat membangun skrg ni mab akak ni ye,smpai dh xtlarat sy nk mbacanya.dh lama bnr xjoin ni.

Skrg ni dh hbs btl ke-6...alhamdulillah rasa sihat sntiasa.period blm dtg lg la...start botol ke-3 hari tu smpai le skrg,xmau nye dtg.bila la agaknya lampu merah tu nk dtg ye kak...rasa rindu plak.

kpd yg baru tu,xyah nk was2 lg.selain rasa nye manis dh best...mab ni btl2 blh jarakkn kelahiran...insyaAllah.

k la...kak,sj je nk menyibukkn diri.Smbil2 nk test IQ kak zal ingt lg ke kt mamadhia ni.

Nnti nk order baru ye kak...xmau dh pakai pos.nk jumpa sdiri la dgn akak.kt umah ada 1 botol lg,hbs ni sy call le akak yek...

tatatititutu..!!!!

Mamadhia - page 53
---------------------------------------------------------------------------
Testimoni 52

Hialng sengal2 tapak kaki/badan segar

Salam kak Zah..
Alhamdulillah hari ni masuk hari ke 5 ambil MAB. Saya makan pepagi sebelum sarapan. Okey ker macam tu. Kira bangun pagi telan MAB dululah dgn air suam. So far apa yg ketara saya pedih dan sengal tapak kaki makin berkurang. Lepas pantang hari tu setiap kali bangun pagi jejak jer kaki ke lantai mesti rasa menyucuk jer tapak kaki. Tapi la ni alhamdulillah dah makin ok. Badan pun makin segar walau pun setiap hari sampai rumah lepas maghrib dan setiap 6.30 pagi dah keluar rumah.

mamanisa - wmc page 50
----------------------------------------------------------------------
Testimoni 51

Menbuang angin/perut kempis/badan x penat/hilang keputihan/kepujian suami

akak & e gang..
hu..hu..suri baru jea bukak forum ari nie...tiba-tiba tgk nama suri...glamor lah sekejap yea...

MAB nie memang bagus...angin dalam badan keluar...perut dah kempis...lengoh2 badan dah x de..yang best nya suri tiap2 hari kena panjat tangga ke tingkat 3...dulu selalu penat..tapi sekarang rasa bertenaga..bila naik ngan abg ke tgkt atas...suri leh berlari....abg tertinggal kat bawah....he..he...

lagi satu..keputihan memang hilang...period bersih ajea...yg penting kena minum air byk2....8 gelas sehari..

P/s: pasal cik abg...sure puji punyalah..he..he..

suriratnasari - wmc page 52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 58

Ambil MAB Senang Bangun Pagi

Askum... cuma nk bagitau ni hikhik kita dah msk 4 hari x pose...belum abis botol yg pertama dia dh kuar, tapi sy abihkan gak sbb tggl sebiji je lagi...lani stop dulu, mula2 nk datangkan kak dia cuma wane cokelat je (ingatkan pehal) pastu dah 2 hari barula cantik wane nye apepun okla MAB ni badan pun dah terasa ringan ckit nk bangun sahur pun x liat dah...kak saya stop botol yg pertama sabtu malam lepas so sabtu malam ni baru sambung botol yg ke2 kan???

Bungaros - wmc page 16
-----------------------------------------------------------------------
Testimoni 59

Wajah Merah Setelah Ambil MAB ( Tambah Darah)

akak ari ni syoknya sebab sidia dah dtg semula. mula2 tu mmg risau sgt2 sebab dah 3 bulan x dtg. tapi atas berkat nasihat akak, saya teruskan juga ngan MAB. alhamdulillah dtg juga dia. ramai yg tegur muka nampak merah. sibuk nak tau rahsia lah tuuuu. badan pun rasa cergas. TQ MAB dan kak zal.

pandan - wmc page 55
--------------------------------------------------------------------------

Testimoni 66

Mcm2 Khasiat MAB


Saje nak kasi feedback kat kak zal lepas amik MAB selama 13 hari (termasuk malam tadi).

Kesannya :-

1. Senang bangun pagi (biasanya kul 6 pun malas nak bangun sbb badan rasa letih je.. tup2 la ni bila jarum jam 5.30pagi je biji mata ni dah terang)

2. Rasa badan makin selesa (bertenaga dan tak mudah letih hatta minggu lepas 4 hari berturut2 kuar opis kul 10 sampai opis kul 5 sbb cari hadiah untuk dinner opis)

3. Breast rasa sengal bila tersentuh ( dan rasa makin mantap )

4. Tak mudah sakit kepala (sebelum ni boleh kata ari2 sakit paler)

5. Gatal hidung (resdung) makin kurang

6. Mula rasa cam senggugut kecik (problem saya dekat 2 tahun x period)

7. Berat tak bertambah walaupun hari2 makan nasi (saya ni berisi n biasanya kalau amik nasi ari2 berat badan akan mencanak2 naik)

Tak ingat dahh.. nanti sambung lagi sbb ada tu lis dalam buku...

Putri Lindungan Bulan - wmcpage 90

-------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 67

Mengecut Peranakan/segar badan


a'kum semua...
sy dah nak abih btl pertama...tgh tgu kedatangan btl ke2...petang ni kot sampai...
buat mase ni kesan2 ketara ada tp xla byk sgt...
buat masa ni...bgn pagi mate segar...selalunye berat je...
pas tu ada satu yang agak ketara sejak sy amik mab ni kan...sblm sy amik mab ni..sy punye tu mcm nk tkeluar je tp lepas makn mab ni, sy punye tu mcm dh pulih seperti sediakala...dh xde rase mcm nk tkeluar dah...
badan pun ringan la sikit...blk dr keje je trus uruskan anak n masak mkn mlm...ok je..kalau dulu kerap gak mengeluh sbb blk keje xdpt rehat lg dh kene buat keje lain lak...alhamdulillah

mimi251 - wmc page 92
--------------------------------------------------------------------
Testimoni 69

Mendapat Hasil Yang Positif Setelah Ambil MAB 3 Botol/segar badan


Salam semua...

Saja nak share testimoni ngan korang. Saya sekarang dah masuk botol ke-3 dah MAB ni. Saya dalam kategori subur jugak la sebab anak berderet 3 tahun setahun sorang. Yang paling kecik 9 bulan. Sebelum ni saya ambik injection depo yang 3 bulan sekali tu. Ada juga plan nak pakai impanon. Berkesan tu memang berkesan, tapi badan penat tu...tak payah nak cakap. Maklum la anak saya 3 orang dan kecik-kecik lagi. Saya pulak tak ada maid, so kerja rumah semua kena settlekan sendiri dengan bantuan hb. Tapi dalam masa yang sama, anak-anak pun perlukan perhatian kita jugak.

So, bila saya terbaca tentang MAB kat sini, saya tergerak untuk cuba sebab memang dah lama saya cari produk yang ada ciri2 macam ni. Masa makan botol yang pertama dan kedua, tak berapa nampak sangat hasilnya. Mula-mula tu, saya rasa pening-pening sikit dan period pun tak berapa betul. Saya tak ada masalah keputihan, tapi masa tu macam ada sikit walaupun tak serius. Tapi saya teruskan jugak sampai botol yang ke-3. Bila masuk ke-3 tiga, makin banyak perubahan positif. Badan rasa ringan dan sihat. Biasanya malam-malam tu, dalam pukul 10, hb saya dah terkelip-kelip menagntuk, mata saya segar bugar lagi buat kerja rumah. Sebelum ambik MAB ni jangan cakap la, balik opis je, lembek... Lepas tu, saya menyusukan anak sepenuhnya. Susu saya pulak bertambah banyak dari sebelum ni. Alhamdulillah...

Jadi, pada yang baru mencuba MAB tu, teruskan dan hasilnya akan lebih ketara bila dah masuk botol ke-3 nanti... Yang masih bercadanga-cadang tu pun, cuba la dulu, baru tau..

Umi_arif - wmcpage 97

------------------------------------------------------------------------
Testimoni 72

Excercise 45 minit sehari badan tak letik dgn MAB

hai kak zah....

ni ila nak report sket. tak abis sebotol lagi dh period dh. tp ila ttp mkn jgk. lgpun kak zah dh pesan jgn benti walau apa jd pun hehehehe....

yg bestnya mkn mab ni ila jd mcm lebih bertenaga laa. ila boleh senaman 45 minit sehari ... menjahit tgh2 mlm (ada tempahan lgsir 2 rumh skrg ni). tak letih2 mcm sebelumnya. ketara sgt. pasal sblum nih ila kol 10 je nk tido laa. mata tak leh tahan dh time tu.

mmg tak nyesal beli mab ni

ila - wmc page 100
----------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 73
mata segar/bost energy/dapat kontrol selera makan/keintiman suami-isteri


kak zah ni nak complaint sikit, semenjak makan jamu akak ni mata takleh lelap kul 1.00 pagi dok terbeliak lagi biji mata selalu kul 9.30 dah terkuap kuap kakakakakaka lepas tu abg asik duduk rapat rapat jeee tah hapa crita tah dah macam kucing asik mengesel jeee bangun pagi senang selalu kul 6.00 tu siap tekan snooze button lagi over kan 15 min kakakakakaka sebenarnya baguslah jamu akak ni make me feel more energetic yang bestnya kan tak brapa lalu makan dulu pantang nampak org makan mesti nak rasa rasa sekarang ni tengok jeee nampaknya after this kena jadi akak nya fix customer...tqvm akak ...
have a nice day dan semoga tambah lagi customer akak.

lina726 - wmc page100
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
 
MELANCAR PERJALANAN DARAH/SEGAR BADAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» HOT REPOST ,, NINGGI IN BADAN
» sedikit ttg tulah mesir
» TOUR GUCI 16-18 OCT 2009
» Tips Berkendara Saat Malam Hari
» Body builder

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: TESTIMONI MAAJUN ANGGUN BISTARI :: TESTIMONI MAB-
Navigasi: