ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin
Share | 
 

 LAWAS BUANG AIR BESAR

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin


Jumlah posting: 144
Age: 45
Location: kuala lumpur
Registration date: 24.12.07

PostSubyek: LAWAS BUANG AIR BESAR   Sun 20 Dec 2009, 12:40 am

Testimoni 11

melawas buang iar besaR


harajuku wrote:
isyallah...itulah first thing yg saya bleh nampak klu buang air..mmg x sembelit lagi dah...b4 this mmg payah sket klu time2 nak buang air ni..

lain2 sy x nampak lagi cuz btl pertama x abis lagi...cuma yg nampak period tu dtg blk (keluarkan darah kotor)..tp xper sy tunggu lagi...insyallah berkat kesabaran manalah tau berhasil pulak nanti...

nak tanya lagi kak..open erk...klu cam terbabas ker percentage nak pregnant ada x... even dah mkn mab ni:lol:

harajuku - wanitamelayu - page 8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 15
Menyelesaikan Masalah Sembelit

isyallah...itulah first thing yg saya bleh nampak klu buang air..mmg x sembelit lagi dah...b4 this mmg payah sket klu time2 nak buang air ni..

lain2 sy x nampak lagi cuz btl pertama x abis lagi...cuma yg nampak period tu dtg blk (keluarkan darah kotor)..tp xper sy tunggu lagi...insyallah berkat kesabaran manalah tau berhasil pulak nanti...

nak tanya lagi kak..open erk...klu cam terbabas ker percentage nak pregnant ada x... even dah mkn mab ni:lol:

harajuku - WMC page 9
-------------------------------------------------------------------------
Testimoni 21

Melawas Buang Air Besar

assalammualaikum semua
[quote]zal, anne nak update psl adik yg seorg lg (bkn yg berptg) dia dah mkn sebtl & dah samb. btl ke2. Alhamdulliah sehari seblm samb. btl ke 2 dia dah period sbb selama lbh krg 5 bln dia x period selepas guna suntikan utk merancang dan lg satu dia sng melabur sbb seblm ni 1/2 minggu br melabur. Itu sj sekian melapurkan dr anne. hehehhe
yg adik dlm ptg tu blm dpt feed back lg. Thanks

anne - wmc page 36
--------------------------------------------------------------------------
Testimoni 33

badan makin cergas/kawal selera makan/turun berat badan/hilang masalah sembelit

mlm td abih botol pertama, tgk kat kalender dah warna merah... mmg pttnyer period dah mai la kalu ikut kitaran lepas.... x sangka ptg ni die dah menjelma.... jd mkn mab ni x efek kitaran haid sy la....

syukur x terkata... :P .... bdn makin cergas n lagi 1, sy dah kurang mkn nasik... bkn mengelak, tp scr sendiri rasa cam2... sejak mula mkn ri tu lg, then ingt smtr, so tunggu la abis sebotol tgk camne... mmg mengurngkn selera mkn, kompom sbb maajun ni... ari sabtu br ni kak ipar dtg umah tegur nmpk kurus skit, punye la kembang rase... now 52 kg... dr ank 5 bln sampai la ni dah 11 bln, cuba nak turun ke berat ank dara dulu (50kg), jarum penimbng tu ttp je 53-54kg... tup2 la ni, 52kg... tu yg teruja sgt tu...

ttg sembelit tu, alhamdulillh dah ilang... kite bnykkn pengambiln air putih... skrg maintain tiap2 pg buang... so, the next selasa la br amik blk... sekian melapurkn utk kak zah di menara celcom..

chie_0609 - wmc page 39
--------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 35

Hilang sembelit

Akak, peratus utk pregnant selepas abis period ni ada tak?, takut terbabas lak..hubby pun asyik tanya hahaha bkn apa kak nak kepastian...lina dh ikut cara mkn akak suruh, Lina mkn setiap hari, jam 10.30 mlm sblm tido itu yg lina plan lah paling senang, so far alhamdulliah baru mkn 3 hari ni takde apa2 lak yg tak kena, klau dulu mkn herbal2 ni sure sembelit now dh tak apa2...sembelit pun ok dh..mmg best lah mab nie.. sorrylah tanya soalan bonus ni

azlina0107 - wmc page 41

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimoni 51

Menbuang angin/perut kempis/badan x penat/hilang keputihan/kepujian suami

akak & e gang..
hu..hu..suri baru jea bukak forum ari nie...tiba-tiba tgk nama suri...glamor lah sekejap yea...

MAB nie memang bagus...angin dalam badan keluar...perut dah kempis...lengoh2 badan dah x de..yang best nya suri tiap2 hari kena panjat tangga ke tingkat 3...dulu selalu penat..tapi sekarang rasa bertenaga..bila naik ngan abg ke tgkt atas...suri leh berlari....abg tertinggal kat bawah....he..he...

lagi satu..keputihan memang hilang...period bersih ajea...yg penting kena minum air byk2....8 gelas sehari..

P/s: pasal cik abg...sure puji punyalah..he..he..

suriratnasari - WMC page 52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
 

LAWAS BUANG AIR BESAR

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES ::  :: -