ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 FAMILY PLANNING

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: FAMILY PLANNING   Sun 20 Dec 2009, 12:14 am

testimoni 5 ;
megekal bentuk badan/bertenga/kejayaan merancang keluarga



"nak tolong promotekan lagi makjun kak zalpermai ni.... bleh kan akak.... nak kasi up skit!!!!

sekarang dah masuk 8 bln saya makan. alhamdulillah, dijamin tak menggemukkan... dah kembali langsing cam dolu2.... dah dpt balik body idaman.............. yang penting takde geleber2 yg sungguh menyakitkan mata..............

saya mmg bangun kul 5pg everyday sbb dok sg buloh keje kat kl. nak siapkan anak punya barang, makan sbb nak anto kat pengasuh. balik sampai umah dah maghrib... nak prepare makan, kemas umah etc.... tapi saya tak pernah rasa letih, tak bermaya..... hubby pernah kata, u ni x penat ke? tu ler.... rasa2nya sbb makjun ler... sbb saya tak pernah makan jamu2 lain... hanya makjun.....

dan, alhamdulillah... tak ter'lekat' lagi sampai la ni............

ttg masalah wanita sumer settle! hubby pun puas hati........ xde komplain pun apa2.................. lagi puji ada!!!

makjun kak zalpermai mmg POWER!!!!!"

r-weenz - wanitamelayu-page 2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 53

Yakin 100% MAB sebagai Family Planing/Kesihatan Semakin baik Setelah 6 Bln Ambil MAB.

salam..pekabo akak & kengkwn yg lain.
waduh makin pesat membangun skrg ni mab akak ni ye,smpai dh xtlarat sy nk mbacanya.dh lama bnr xjoin ni.

Skrg ni dh hbs btl ke-6...alhamdulillah rasa sihat sntiasa.period blm dtg lg la...start botol ke-3 hari tu smpai le skrg,xmau nye dtg.bila la agaknya lampu merah tu nk dtg ye kak...rasa rindu plak.

kpd yg baru tu,xyah nk was2 lg.selain rasa nye manis dh best...mab ni btl2 blh jarakkn kelahiran...insyaAllah.

k la...kak,sj je nk menyibukkn diri.Smbil2 nk test IQ kak zal ingt lg ke kt mamadhia ni.

Nnti nk order baru ye kak...xmau dh pakai pos.nk jumpa sdiri la dgn akak.kt umah ada 1 botol lg,hbs ni sy call le akak yek...

tatatititutu..!!!!

Mamadhia - wmc page 53
---------------------------------------------------------------------------
Testimoni 50

Kesihatan dalaman/kesegaran badan/best family planing

Asalamualaikum....

nak citer pengalaman bersama MAB skek.
saya dah makan MAB ni sejak abis pantang {dah 5 botol} . Waktu memula makan { botol 1 & 2 } , memang period gelong - tak ikut time. Ubat lum abis tapi period da dtg, bila time stop makan MAB period da abis. memang risau untuk bersama, takut melekat beb...hehehehe....
Tapi, alhamdulillah... apa sekali pun kita buat mesti yakin.... tul tak kak zah... Bila saya makan MAB botol ke 3 & 4, period da agak teratur. tinggal sebiji je MAB, period da dtg.

Cuma botol ke 5 ni agak suspen skek. ubat dah abis 2 ari tapi period tak dtg. Semalam tgh msg kak zah, nak kongsi kerisauan...heheheh....
lepas je dapat semangat dari kak zah, ptg semalam period kuar. fuhhhh... lega yang amat.

Kebaikan MAB yang saya rasa
* Da best family planning
* baik untuk kesihatan dalaman { banyak makna nya tu }
* badan terasa ringan

ini serba sedikit pengalaman saya.... saya akan tetap bersama MAB....[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 65

Setahun Bersama MAB Sudah Faham Konsep MAB, Alhamdulillah Berbahagia Utk Family Planing & Kesihatan

since i dah setahun consume MAB ni....

nak share testimoni.....

as usual hubby skeptical... since anak yg paling kecik dah umor 5 tahun i cakap ngan dia...kalau works kita dah tau apa yg paling sesuai sbb dah cuba byk cara contraceptive....dan menggemukkan...kalau tak work kita dapat anak lagi....

amik masa 3 botol utk stabilisekan penggunaannya...maksudnya botol pertama makan tu....period datang 2 kali...abis kene ganti puasa maksimum...masuk botol ke tiga baru dah abis makan MAB, esok lusa baru piyed...

then ada suatu waktu tu , i intent nak delaykan piyed...dalam pada masa yg sama makan pills....and of course Allah maha berkuasa...tak jadi gak.....piyed dah jadi tak stabil...take me two bottle utk stabilkan semula piyed...

satu lagi....kalau i ada masalah hati dan perasaan...(tak sihat pun termasuk gak) dia mmg akan kacau rutin piyed....kadang tercepat....kadang terlambat.....

yg paling penting....dia datang jugak, tak perlu risau nak bermanja2 ngan hubby(tapi dalam otak dok cakap...eh pregnant tak?) tak gemukkan badan, badan rasa sihat....dan hilangkan bau mulut masa period....as my hubby told me....tapi paling penting....follow instruction.....mintak tolong hubby remind sama....sbb itu tanggungjawab bersama....

kalau perlu letak dalam reminder enpon everyday....tak rugi pun....

Dida - wmc page 80
-----------------------------------------------------------
2 thn family planning dgn MAB- Sudah confident

lama x tulis kt sini...setkt ni alhamdulliah & tq pd zah krn mempekenalkan mab ni pd sy...sekrg period pn dh ok & sy 100% amalkan merancang dgn mab ni....alhamdulliah berjaya & tanpa was2 selama hampir 2 thn. tqvm

anne69 - wmc page 98
-------------------------------------------------------------------------------------------
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
 
FAMILY PLANNING
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Planning Touring Ke Bali

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: TESTIMONI MAAJUN ANGGUN BISTARI :: TESTIMONI MAB-
Navigasi: