ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 MENDAPAT ZURIAT

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: MENDAPAT ZURIAT   Sat 19 Dec 2009, 1:08 am

Testimoni 46

6 thn berubat dgn mcm2 utk pregnant, tapi selepas 6 bln ambil MAB utk teraturkan period..... sekarang sah dah pregnant.

kak zah...ingat saya lagi...

alhamdulillah sekarang saya br je disahkan mengandung
tapi baru lagi...
stlh 6 tahun daku menanti...akhirnya termakbul jugak
doakan agar sampai bersalin saya sihat ye kak

saje nak bg tau akak
lama saya tak jenguk kedai akak

minah tulen - pm wmc (private masage)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 116 - Dapat zuriat
Salam Kak Zal,

Saya haslindah dari Putatan, Sabah. Teringin nak tau kak camana nak jd pengedar MAB. Bukan apa kak, saya ni dah makan MAB sebelum ni (emak saya yg belikan) dan syukur alhamdulillah dah makan 2 botol dan lepas 3 thn setengah kahwin hanya kerana MAB ni..sya skrg dah mengandung 7 bulan.
Jadi niat di hati nak tolong kengkawan lain yg serupa nasibnya mcm saya. Jd ikhlas nak jd pengedar bukan krn nak untung tp nak tolong promotekan khasiat MAB ni biar ramai org tau tak payah belanja banyak sgt dgn bahan2 kimia yg memudaratkan cukuplah sekadar dgn MAB.

Insya Allah lepas bersalin nanti x sabar rasanya makan MAB balik utk merawat.

Lynn skylynn - emel [url=mailto://-skylynn79@yahoo.com]-skylynn79@yahoo.com
-------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 117 - 10 Tahun Tak Dapat Anak, Amal MAB sudah berhasil
Originally Posted by nazrahku
Salam

Kak Zal saya berminat untuk menjadi dealer bagi produk mab nie.

Saya dah makan 20 botol dah.... Memang bagus...

Kawan saya yang kawin dekat 10 tahun sekarang dah anak dah.Disebabkan maajun nie...


nazrahku - pm wmc vbulletin
--------------------------------------------------------------
Testimoni 118 - kejayann pregntsalam, kak..

saya jue, berminat nak menambahkan pendapatan dgn menjual MAB ni..
jd jika saya berminat utk menjual MAB nie, berapa harga sebotol akak bagi kat saya,
dan bagaimana caranyer..
saya sudah makan MAB nie sebotol utk tujuan percubaan utk mengandungi lagi dan alhamdulillah,
Allah telah mengizinkan dan saya telah pregnant 5 bulan...
minta akak bagi tau kat saya yer...

TQVM

puteri Jue - emel - puteri.jue@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
 
MENDAPAT ZURIAT
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» GIMANA CARANYA PUNYA NINJA 250R/MOGE??INI ADA BEBERAPA TIPS

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: TESTIMONI MAAJUN ANGGUN BISTARI :: TESTIMONI MAB-
Navigasi: