ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 MENAMBAH KEINTIMAN HUBUGAN SEKSUAL SUAMI ISTERI

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: MENAMBAH KEINTIMAN HUBUGAN SEKSUAL SUAMI ISTERI   Sat 19 Dec 2009, 1:07 am

Testimoni 6;
kemesraan suami isteri

r-weenz wrote:
fatinna wrote:
saya pun teruga gak...tapi teruja nak bagi testimoni ....saya dah makan maajun kak zah ni 2 bulan....alhamdulillah takde masalah...cuma mula2 mkn dulu period kelam kabut sikit....tapi saya teruskan gak...cara makannya pun tak susah...sama mcm kita makan pil juga...lagi satu saya selalu tidur lewat malam sbb buat kerja rumah lepas anak2 tidor....dulu sblm amik maajun mmg nak bangun pagi tu malas jer lebih2 lagi time tengah cuti sembahyang suboh suka sgt saya lajakkan bangun sampai pukul 7 pagi...pastu anak nak gi sekolah saya kalut sendiri ...tapi skrg takde masalah lagi...bangun segar jer...

masalah keputih dah takde....pasal hubungan dgn suami pulak (ni mesti ramai yg nak tau)...kahkahkah ...bila dah gelak besar tu paham2 jerlah...memang mendapat pujian dari asben...jadi mana2 cik abang yang baca topik ni dan yg mana isteri2 makan perancang keluarga baik cepat berubah ke maajun kak zah...tapi kenalah sabar yer...takkan makan baru seminggu dah nakkan kesan yg ketat dan ........

***kak zah nanti pm no acc yer...pastu pas barang dekat Ina

"saya setuju!!!! lelagi bab hbgn suami-isteri tu......
kakkakakak....

jom ler pakat ramai2 mencuba makjun kak zah yg power nih...

saya pun memula period berterabur gak... tp so far la ni alhamdulillah... semua berjalan lancar....

apa lagi, jomlah....... cuba jgn tak cuba..... nak memesrakan lagi rumahtangga... moga bahagia ke hujung nyawa....................."

r-weenz - wanita melayu - page 2

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 16

Membuang Darah Kotor Dlm Peranakan/Kepuasan Hubungan Kelamin

akak..nk bgtau ari tue kan saya period smpi 2 minggu mkn jamu nie...
mmg byk gak arr darah berketul2 kuar..risau gak saya..
tp saya maintain gak mkn jamu nie..
alhamdulillah...lama2 o.k...
rasa darah berketul2 tue darah lama..
mmg kalo tgk tue..rasa gerun la..
sbb x pernah kena mcm tue....
tp disebabkan akak pernah ckp teruskan dulu..maybe hormon setiap org berbeza..
alhamdulillah..
lps 2 minggu tue baru o.k..
sbb mmg timing saya period..tp risau 2 minggu..
sbb minggu yg pertama..darah kotor itam berketul2 keluar..pastu minggu yg kedua baru la normal cara kita period..tp untung sgt2 dpt jamu nie..
cik abg x terkata...hehehhehehe
power!!!!

cute_girl - wmc page 9
---------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 18

kepuasan bersama/merawat keputihan/mengekal bentuk badan/berseri wajah


Kak Zah nanti saya nak order 2 botol. Tlg bagi pada Lin ye...

Pengalaman saya : Saya telah mencuba MAB memang bertujuan sebagai family planning dan dah makan botol ke 4. Masa mula2 makan tu memang period tak berapa betul, ada satu bulan tu selang 2 minggu period lagi. Tapi saya teruskan juga walaupun period tak berapa betul hinggalah sekarang.
Kebaikan yang saya dapat husband memang puas hati, keputihan sikit sangat, badan rasa fit, muka tak nampak pucat (byk kawan2 saya tegur). Kalau nak lagi detail bolehlah pm saya sebab byk benda nak tulis tapi tak tertulis

nby_cemara -page 11
---------------------------------------------------------------------
Testimoni 22

Kebahagian suami isteri


kak zah, hat citer psl hal bilik tido, mmg bes n x mengecewakan... cuma ssh nak membuang air besar... ari tu dah 3 ari pas2 sakit perut, masyaallh, sakit montot, mcm berak batu... maybe kurang air...

nanti dah abis botol pertama, n mai period, br brani promote kat org... :P ... tp rasenyer alhamdulillh, mmg bagus la mab ni.. harap2 serasi la ngan bdn..

chie_0609 page 36
--------------------------------------------------------------------
Testimoni 24

Keselesaan bersama/merawat keputihan/menurut berat badan/menambah darah


Pengalaman saya : Saya telah mencuba MAB memang bertujuan sebagai family planning dan dah makan botol ke 4. Masa mula2 makan tu memang period tak berapa betul, ada satu bulan tu selang 2 minggu period lagi. Tapi saya teruskan juga walaupun period tak berapa betul hinggalah sekarang.
Kebaikan yang saya dapat husband memang puas hati, keputihan sikit sangat, badan rasa fit, muka tak nampak pucat (byk kawan2 saya tegur). Kalau nak lagi detail bolehlah pm saya sebab byk benda nak tulis tapi tak tertulis.

nby_cemara - wmc page 11
-----------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 26

Menurun berat badan/kepuasan suami/membuang darah kotor

heheh makin kurus kak..sya suka dah camni...sejak makan MAB nilah perut pun makin seksi meleper cam anak dara hehehe...dlu makan pil perancang moden..muka saya mmg cam belon..amik gambo malu sgt..sebab somi cakap cam pau hehehe..dia ejek tembam..tembam... la ni saya maintain...
baru2 ni pi timbang berat..49kg huhuu best best..raya mmg leh melaram kak zah heheh (kalo ada gambo sya dlu dan kini sya tepek heheh...nak buktikan le)

emm ni saya dah continue botol ke-3. so far so good....memula makan, mmg ada kuar cam kotoran hitam pekat..nak kata darah bukan...ntah le pekebenda...tp bila kali ke-4 dtg period, alhamdulillah darah dah kembali normal kalernye...migrain hilang...alhamdulillah...

memula bincang ngan somi nak amik MAB ni somi tak setuju..katanya risolah sebab tak tahu apa2.. lani dia lak yg tambah duit suh beli hehehe...nak nak lak bila sya dah tak rengek2 kat dia pasal migrain huhuhu..ish panjang lak..k sambung kendian lak

[b]ibuhazique - wmc page 11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 39 - solve prob jerawat/mendapat pujian suami

Semlm adalah MAB yg terakhir mkn, so ari ni dah start rest..akak lina nak order lebih sikit MAB boleh simpan lama tak...jerawat ari tu keluar dah ok makin kurang dah...muka pun lina perasan ada seri2 hahaha..(puji diri sendiri)...pasal yg bersama mmg tip top...hubby pun tak ckp apa2 hahaha malah makin puji lak...

azlina 0107 - wmc page 44
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 40 - kuat badan/bertenaga/mencantik kulit meleper lepas bersalin/memulihkan hubungan suami isteri

sy slama ni pakai kaedah rancang sendiri je..... dan x penah amik apa2 suppliment utk bdn... so, mmg x leh nak compare2 dgn MAB... cuma skang leh story psl kebaikan yg sy dpt dr MAB...

slps bersalin ari tu... badan slalu sakit2 sengal.... kdg kalo kat dapur.... x pakai selipar atau lapik kaki.. mula la ms nak bangkit dr tido tu... masya'allah.... hanya tuhan jer yg tau betapa siksa sakit pinggang.... kat opis kalo berdiri lama... mula la lenguh lutut... blk umah mcm nak demam je rs.... nak bersama ngan suami pun kdg asik 'bg alasan' je... sbb slps itu... bdn sakit2.. mcm x cukup stamina pun ada....

dgn MAB walaupun ms tu... br mencuba 8 biji... sy dah dpt rskan perubahan... masalah tersenarai kat atas pun dpt di atasi.... bdn makin cergas.... berpeluh.... dan yg plg penting ketengangan perut dah dpt di atasi... mungkin peranakan... sbb ms pantang... sy urut x sampai 'target'... asik masalah berebut bidan je.... hehehheh.... dan yg lebih penting... ukur lilit perut sy... makin berkurang... tp berat bdn masih maintain... x pyh dah nak ssh2 cr pil lain utk kempiskan perut rsnya....
tima kasih MAB.....

_minami_ - wmc page 44[/color]
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 47

Mendapat kepujian suami, normal kembali spt first night selepas pantang

assalamualaikum kak Zal...

saya dah start makan MAB dah 4 hari.. alhamdulillah anak saya takde masalah ngan allergik tu... yang best nyer suami puji hehehe.. paham2 ler ye.. dia kata rasa cam "first night". tu baru 4 hari makan..hubby siap soh saya rekemen kat kengkawan yang baru bersalin hehe.. makan MAB ni mulut pon jadik wangi.. saya kunyah2 je sbb rasa sedap.
effect yang lain saya tatau lagi la sbb baru je mkn.. ape2hal nanti saya bgtau resultnyer ye.. ttg panas ke ape takde problem sbb saya minum air byk2 masa mkn MAB ni seperti yg akak sarankan...

thanks ye kak kenalkan MAB ni.. baru mkn sebotol.. ade sebotol lagi.. nanti bile dah abis saya gi umah akak lagi nak beli..

ibuzahra - wmc page 51
------------------------------------------------------------------------
Testimoni 51

Menbuang angin/perut kempis/badan x penat/hilang keputihan/kepujian suami

akak & e gang..
hu..hu..suri baru jea bukak forum ari nie...tiba-tiba tgk nama suri...glamor lah sekejap yea...

MAB nie memang bagus...angin dalam badan keluar...perut dah kempis...lengoh2 badan dah x de..yang best nya suri tiap2 hari kena panjat tangga ke tingkat 3...dulu selalu penat..tapi sekarang rasa bertenaga..bila naik ngan abg ke tgkt atas...suri leh berlari....abg tertinggal kat bawah....he..he...

lagi satu..keputihan memang hilang...period bersih ajea...yg penting kena minum air byk2....8 gelas sehari..

P/s: pasal cik abg...sure puji punyalah..he..he..

suriratnasari - page 52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 55

Menyesal Krn Lambat Jumpa MAB

Salam kak, Lina pun menyesal juga sbb baru awal thn ni jumpa MAB...selama ni merancang sendiri je...skrg dh mkn 3 botol alhamdulliah ok, biarpun period tak normal, keluar segala mcm sakit, jerawat & mcm2 lah..tp tetap leh tahan lagi....yg best nya..brest terasa firm , kulit dan rambut dah tak kering sgt cuma jerawat je lah...masih tak kurang...tp tak seteruk mcm dulu lah...yg best sgt2 hubungan suami isteri...smpi asben pun terkejut dan mcm tak percaya..hahaha...tp alhamdulliah sejak mkn MAB ni mmg asben puji malah dia mengalakkan utk terus mkn MAB ni, asben kata dh tak yah try mkn ubat2 lain dh maksud lina ubat2 doktor...asben pun ada juga tlg promote MAB akak kt kawan2 :wink:

azlina0107 - wmc page 54
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 60

Mengeratkan Suami-Isteri/Bertenaga

Assalamualaikum...

Waw ramai tu pengamal MAB, nampak gaya para somi x senang duduk bila kat ofis depa asyik terkenang2kan umah..... coz ada 1 day tu my hubby x leh nak tunggu kemlm geram gak coz kita ni baru balik ofis dia dah sibuk.......

Tapi saya baru lagi mengamalkan MAB ni, since 1st no 2006. Yg pasti bertenaga & x letih waw bestnye..... jgn samapi lupa diri udah.....
----------------------------------------------------
Testimoni 61
Bertenaga/Kebahagian rmh tangga
KAK ZAH ...

hehheeh nak kasi testi ni leh ke ?

malu la plak ..

zura baru makan dlm 1 mingu rs nye , bdn mmg semangat je pepagi ..
xde la lemah2 , kalau masak , kadng2 lenguh tangan cz tmpt masak tingi , smlm masak dgn selumber nye ..

pstu dgn huby .. YEHAAAAAAAAAA... huby puas atii ..
bravo tuk kak zah ..


-------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 63

Excelent in sex

orait kak zai, mlm ni try mimpi akak...hahaha, try jgn tak try..tak rugi try MAB kak zai kita...kaw2 punya tak caya try dulu hehehe, pastu sure org belah senyum lebar mcm ni
[/quote]


Azlina 0107 - wmc page 80
---------------------------------------------------------------------------
Testimoni 73
mata segar/bost energy/dapat kontrol selera makan/keintiman suami-isteri


kak zah ni nak complaint sikit, semenjak makan jamu akak ni mata takleh lelap kul 1.00 pagi dok terbeliak lagi biji mata selalu kul 9.30 dah terkuap kuap kakakakakaka lepas tu abg asik duduk rapat rapat jeee tah hapa crita tah dah macam kucing asik mengesel jeee bangun pagi senang selalu kul 6.00 tu siap tekan snooze button lagi over kan 15 min kakakakakaka sebenarnya baguslah jamu akak ni make me feel more energetic yang bestnya kan tak brapa lalu makan dulu pantang nampak org makan mesti nak rasa rasa sekarang ni tengok jeee nampaknya after this kena jadi akak nya fix customer...tqvm akak ...
have a nice day dan semoga tambah lagi customer akak.

lina726 - wmc page100
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
 
MENAMBAH KEINTIMAN HUBUGAN SEKSUAL SUAMI ISTERI
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Tips buat BRT IMAX superpro
» [Tutorial] Cara membuat forum forumotion
» Bagaimana cara menambahkan icon/gambar di navbar?
» Red Baby Ninja - bluenote's
» Catatan Harian si Green Barret

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: TESTIMONI MAAJUN ANGGUN BISTARI :: TESTIMONI MAB-
Navigasi: