ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 MENCANTIK KULIT & PAYU DARA

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: MENCANTIK KULIT & PAYU DARA   Sat 19 Dec 2009, 1:04 am

Testimoni 8
menghilang jerawat & mencantikkan kulit

quote="r-weenz"]

ibuhazique wrote:
kak Zal..ma'jun ni panas so muka nnti naik jerawat ke dak...riso gaks kan kalo tang dalam ok tp muka naik jerawat lak..hehehe pudarlah penampilan nanti terutama nak dekat raya ni...
muka sya lak sensitif sikit..tp takder jerawat so takut kalo makan nanti jerawat timbul...sila jelaskan ye akak mekasih bebanyak...

nak mencelah tang jerawat nih......
agak2nya sbb makan MAB kak zah ni kot kulit i makin jelita....
wajah makin licin.... kuang, kuang, kuang, perasan!!!!

eh, tp mmg rasa perubahan... sblm2 ni kerap gak jerawat ni naik.. dah macam2 produk kecantikan sy pakai. tah apa2 dah tepek kat muka nih.... sekali naik melata... kembo siam pun ada... lepas bersalin makan jamu bersalin kampung punya... pastu makan MAB smpi skrg.... tp dok ler kata jerawat tu tak tumbuh langsung... adalah juga... tp x le smpi mencacatkan muka pun... secoit jer... biasalah kalau nk period tuh....

kalau betullah sbb MAB nih mmg TQ beri2much kat kak zah!!! bkn dalaman je POWER, luaran pun makin anggun, jelita & solid maintain cam anak dara..................
Anyway... tenkiu kak zah.....[/quote]

r-weenz - wanita melayu - page 4
-------------------------------------------------------------------------
Testimoni 17

Menghilang perut meleper/buncit lepas bersalin


]assalamualikum kak zah..huh lama tak jenguk kat sini..bukan apa 2,3 menjak ni bz dah tu sibuk ngan kuiz celoteh santai lak hehehe penin penin jap

ni nak order la kak MAB...kalo leh sya dtg amik sendri lah ek...sebab saya nak keluar hari isnin pi kat area tmpt akak tu...
boleh??? hehehe

emmm so far makan majun ni oklah..perut saya pun dah meleper tak buncit..yelah 10 bulan yg lepas bersalin ingat senang2 ke leh maintainkan perut geleber hehehe

ibubazique - wmc page 10
------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 31

Menghilangkan jerawat
kak...
saya tgh rehat lps mkn jamu nie...
br jer awal pose tue saya period..
pastu saya period lagi....
bile time rehat x mkn jamu...
tension nyer...
nnti kena ganti pose lama..
masih tunggang langgang period saya...
tp x per...kerana keistimewaan jamu akak nie..
saya still akan makan..
tapi kan kak..
ader satu yg saya perasan..semenjak makan jamu nie kan..
muka saya kurang sikit berjerawat..dulu bile time period jer dh ader tanda2 jerawat...sekarang tidak lagi...
maybe step by step....
saya ni jer yg x sabar2....

cute_girl - wmc page 14
-----------------------------------------------------------------------

[color=#ff0000]Testimoni 40 - kuat badan/bertenaga/mencantik kulit meleper lepas bersalin/memulihkan hubungan suami isteri


sy slama ni pakai kaedah rancang sendiri je..... dan x penah amik apa2 suppliment utk bdn... so, mmg x leh nak compare2 dgn MAB... cuma skang leh story psl kebaikan yg sy dpt dr MAB...

slps bersalin ari tu... badan slalu sakit2 sengal.... kdg kalo kat dapur.... x pakai selipar atau lapik kaki.. mula la ms nak bangkit dr tido tu... masya'allah.... hanya tuhan jer yg tau betapa siksa sakit pinggang.... kat opis kalo berdiri lama... mula la lenguh lutut... blk umah mcm nak demam je rs.... nak bersama ngan suami pun kdg asik 'bg alasan' je... sbb slps itu... bdn sakit2.. mcm x cukup stamina pun ada....

dgn MAB walaupun ms tu... br mencuba 8 biji... sy dah dpt rskan perubahan... masalah tersenarai kat atas pun dpt di atasi.... bdn makin cergas.... berpeluh.... dan yg plg penting ketengangan perut dah dpt di atasi... mungkin peranakan... sbb ms pantang... sy urut x sampai 'target'... asik masalah berebut bidan je.... hehehheh.... dan yg lebih penting... ukur lilit perut sy... makin berkurang... tp berat bdn masih maintain... x pyh dah nak ssh2 cr pil lain utk kempiskan perut rsnya....
tima kasih MAB.....

[b]_minami_ - wmc page 44


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimoni 41 - bdn sihat/jerawat semakin kurang

askum kak zai...ermmm apa nk bagitau yeaa...lina dh mkn dkt 11 hari alhamdulliah dh sihat skrg, mgkin betul gak akak bgtau beberapa hari ni x sihat coz bila mkn MAB ni rasa mcm dia bg keluar segala2 mcm yg kt badan ni..tp yg paling ketara lina tgk muka lina ni mmg berjerawat bl time period since mkn MAB dlm 11 hari ni tgk mcm dh kurang cepat sembuh...itu yg best boleh...so far period mcm biasa takde dtg 2X tak tau lak next month...tapi semuanya alhamdulliah lah...cuma 1 je yg TUUUUUTTTT masih 50/50 hahaha.....

azlina0107 - wmc page 44
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimoni 55

Menyesal Krn Lambat Jumpa MAB

Salam kak, Lina pun menyesal juga sbb baru awal thn ni jumpa MAB...selama ni merancang sendiri je...skrg dh mkn 3 botol alhamdulliah ok, biarpun period tak normal, keluar segala mcm sakit, jerawat & mcm2 lah..tp tetap leh tahan lagi....yg best nya..brest terasa firm , kulit dan rambut dah tak kering sgt cuma jerawat je lah...masih tak kurang...tp tak seteruk mcm dulu lah...yg best sgt2 hubungan suami isteri...smpi asben pun terkejut dan mcm tak percaya..hahaha...tp alhamdulliah sejak mkn MAB ni mmg asben puji malah dia mengalakkan utk terus mkn MAB ni, asben kata dh tak yah try mkn ubat2 lain dh maksud lina ubat2 doktor...asben pun ada juga tlg promote MAB akak kt kawan2 :wink:

azlina0107 - wmc page 54
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimoni 66

Mcm2 Khasiat MAB


Saje nak kasi feedback kat kak zal lepas amik MAB selama 13 hari (termasuk malam tadi).

Kesannya :-

1. Senang bangun pagi (biasanya kul 6 pun malas nak bangun sbb badan rasa letih je.. tup2 la ni bila jarum jam 5.30pagi je biji mata ni dah terang)

2. Rasa badan makin selesa (bertenaga dan tak mudah letih hatta minggu lepas 4 hari berturut2 kuar opis kul 10 sampai opis kul 5 sbb cari hadiah untuk dinner opis)

3. Breast rasa sengal bila tersentuh ( dan rasa makin mantap )

4. Tak mudah sakit kepala (sebelum ni boleh kata ari2 sakit paler)

5. Gatal hidung (resdung) makin kurang

6. Mula rasa cam senggugut kecik (problem saya dekat 2 tahun x period)

7. Berat tak bertambah walaupun hari2 makan nasi (saya ni berisi n biasanya kalau amik nasi ari2 berat badan akan mencanak2 naik)

Tak ingat dahh.. nanti sambung lagi sbb ada tu lis dalam buku...

Putri Lindungan Bulan - wmc page 90

-------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 68

Kulit Semakin Gebu Dgn MAB


kakak saya ada ambik jamu mab ni, forumer sini jugak, yg paling ketara, kulit wajah dia, ampunn..! gebu nya, dulu dia pakai brand lain nye skincare, skrg stop, ambil mab, lagi lain kegebuan kulit nya tu. mab bukan setakat memperbaiki dalaman, juga sesuai utk kulit

farah azlene - wmc page 96
-------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 70

peranakkan cantik dan bersih! maajun yg cantikkan kulit


salam kak.. huhu.. ct ke sepital sakit puan haritu, doktor suh brenti dulu, tapi doktor cadangkan ct makan lagi maajun akak taw sbb dia scan peranakkan cantik dan bersih! ct gemuk kak,masa tak period haritu ingatkan peknen sbb keguguran bulan 5 haritu, scan tengok penuh darah ketul yg susah nak keluar, ct decide taknakmakan ubat sepital sbb membuatkan kita sakit pala, demam, sbb tu ct pilih maajun akak,

cuma doktor minta stop dulu maajun, ct bebetul period teruk semalam, tapi rahimni bersih je sampai doktor tanye maajun apa tuu.. ct cakap kalo banyak kelebihannye terutama klu doktor nak rancang anak lagi elok, hehehe.. dia cam terberkenan jek sbb satu hal dia cakap kulit muka ct takde jerawat mcm pegi haritu belum period penuh jerawat. ct rasa maajun yg cantikkan kulit ni sbb biasanya doktor ckp kalu makan maajun, jerawat akan tumbuh walaupun peranakkan kita sehat.. mekaseh kak, ct akan tetap cont maajun akak taww..[/quote]


pm dr CTREDZUAN wmc
-------------------------------------------------------------------------------------
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
 
MENCANTIK KULIT & PAYU DARA
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» SOLD OUT : Jaket kulit merk Mastro Tech (M-Tech) - Second (bekas)
» Jaket kulit Alpinestars MX-1 Original USA
» WTS: Jaket Kulit Sapi (Update Harga)
» Dompet Pria Handmade! 100% Kulit Sapi Asli!
» WTS: Jaket Kulit Asli & Sarung Tangan Kulit Asli

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: TESTIMONI MAAJUN ANGGUN BISTARI :: TESTIMONI MAB-
Navigasi: