ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 AWET MUDA

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: AWET MUDA   Sat 19 Dec 2009, 1:04 am

Testimoni 25

semakin cergas/wajah berseri


i perasan la kan...since makan mab ni...badan rasa ringan..mungkin sbb darah kotor keluar kot...pastu x rasa letih sgt...cergas jerk...klu x b4 this i mmg blk keje mesti nak tdo jerk..pastu bangun pagi cam malas...rasa cam penat x abis lagi...tp alhamdulillah la kan...skang ni dah ok..badan pon ok...x penat...rasa ringan...pastu muka kita nampak berseri sket...cam shining sket...x tau la korang semua camner...

harjuku - wmc page 12
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 28

Menyelesaikan masalah period/menghilang bau semasa period/wajah makin berseri


Assalamualaikum kak zal dan semua...

harap2 sihat2 dan bertambah sihat bila makan majun.

kak zal,

hari rabu lepas gna dah start makan botol ke 3, alhamdulillah tak de masalah sangat. tapi kali nie... dah lewat 3 ari nie.... risau juga.. bulan lepas 31 hb. tapi sampai ke ari nie belum kuar period lagi...

saya makan ikut peraturan yang akak cakap tu.. cumanya bulan posa nie saya tukar makan waktu sahur sebab takut time buka macam2 ada makanan.... maklumlah....

untuk pengetahuan semua yang belum mencuba...

setelah gna makan majun setakat 2 botol yang lepas....

period gna dah ok
dah tak berbau dan warna pun caaaantiiiik...
ramai kawan kat ofis cakap muka gna berseri2.. ( nak tanya yang telah makan banyak botol - adakah kalian pun cam tu juga...)

Selamat berpuasa sumer.....semoga anggun dan ayu

GNA - wmc page 13
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimoni 42 - Dapat menikmati wanita sejati setelah 6 btl mengambil mab

kak zah saya nak 2 botol MAB ye. saya dah transfer pakai maybank2u.akak check PM ye.

Alhamdulillah saya dah makan 6 botol MAB.saya rasa badan lebih sihat dan dapat menjaga kewanitaan saya .memang berbaloi.tak perlu nak makan ubat atau jamu-jamu lain.

midimiza- wmc page 47
--------------------------------------------------------------------------
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
 
AWET MUDA
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Handphone Battere Awet..
» 20 Alasan Kita Cinta Indonesia
» Busi standart better than Irridium
» YOSHIMURA CARBON FS @ 9000KM
» (ask) jarak tempuh BT 92 / BT 45

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: TESTIMONI MAAJUN ANGGUN BISTARI :: TESTIMONI MAB-
Navigasi: