ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 DETOX DARAH KOTOR PERIOD/NIFAS

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: DETOX DARAH KOTOR PERIOD/NIFAS   Sat 19 Dec 2009, 1:02 am

Testimoni 7;menghilangkan bau2 semasa period

calendar wrote:
asssalamualaikum........
nak kongsi sedikit berita best setelah makan jamu ni:

1) period klu sebelum ni hingga berbelas2 hari...tapi sekarang datang seminggu jer...pastu clean...xder lagi ekor2....

2) bau2 yg kurang menyenangkan dah xder...

calender - wanitamelayu - page 4
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimoni 12-reduce darah kotor/menghilang keputihan

Imann dah masuk botol ke 2....tu pun dah nak abih... ..masa 1st botol aritu...b4 abih jamu...dah period..tp bukan kuar darah..tp itam2...ada lah dalam 4-5 hari...but imann still continue makan...agaknya darah kotor yg lelama dulu kot...

abih je ubat...dlm 2-3 hari tu..period

masa nak makan botol ke 2 tu...selalu lupa nak start...seingat imann...imann makan pada ari ke 10 kot... ...ok ke kak zai?....

but so far...keputihan clear...bau2 ilang...masa period tu...ada gak sakit2 pinggang...maybe lom betul2 adjust kot...tggu lah lepas ni mcm mana pulak....still continue makan majun ni...rasanye2 next week abih la kot.

Imann - wmc - page 8
---------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 16Membuang Darah Kotor Dlm Peranakan/Kepuasan Hubungan Kelamin

akak..nk bgtau ari tue kan saya period smpi 2 minggu mkn jamu nie...
mmg byk gak arr darah berketul2 kuar..risau gak saya..
tp saya maintain gak mkn jamu nie..
alhamdulillah...lama2 o.k...
rasa darah berketul2 tue darah lama..
mmg kalo tgk tue..rasa gerun la..
sbb x pernah kena mcm tue....
tp disebabkan akak pernah ckp teruskan dulu..maybe hormon setiap org berbeza..
alhamdulillah..
lps 2 minggu tue baru o.k..
sbb mmg timing saya period..tp risau 2 minggu..
sbb minggu yg pertama..darah kotor itam berketul2 keluar..pastu minggu yg kedua baru la normal cara kita period..tp untung sgt2 dpt jamu nie..
cik abg x terkata...hehehhehehe
power!!!!

cute_girl - wmc page 9
-----------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 26

Menurun berat badan/kepuasan suami/membuang darah kotor

heheh makin kurus kak..sya suka dah camni...sejak makan MAB nilah perut pun makin seksi meleper cam anak dara hehehe...dlu makan pil perancang moden..muka saya mmg cam belon..amik gambo malu sgt..sebab somi cakap cam pau hehehe..dia ejek tembam..tembam... la ni saya maintain...
baru2 ni pi timbang berat..49kg huhuu best best..raya mmg leh melaram kak zah heheh (kalo ada gambo sya dlu dan kini sya tepek heheh...nak buktikan le)

emm ni saya dah continue botol ke-3. so far so good....memula makan, mmg ada kuar cam kotoran hitam pekat..nak kata darah bukan...ntah le pekebenda...tp bila kali ke-4 dtg period, alhamdulillah darah dah kembali normal kalernye...migrain hilang...alhamdulillah...

memula bincang ngan somi nak amik MAB ni somi tak setuju..katanya risolah sebab tak tahu apa2.. lani dia lak yg tambah duit suh beli hehehe...nak nak lak bila sya dah tak rengek2 kat dia pasal migrain huhuhu..ish panjang lak..k sambung kendian lak

ibuhazique - wmc page 11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 38

Mulanya testing saja, tapi terbukti keberkesanan MAB terus tambah stok

baru abis btol pertama pd 22/2 ari tu tgh rest 7 hari 3 ari pastu kuar period dah...cuma masa makan dlm 12 ari tu ade kuar darah lama gak dlm 8ari, ni kuar lg...sabar je la kan, sbb akak zah kata dia keluarkan drah2 yg masih ada sbb baru pas bsalin.Tak tau la sbb mkn MAB selera makan kurang dah turun 2kg ...sronok gak.

ni nak order lg 2 botol...nanti sue pm @ sms akak kalau dh masuk duit ok kak...

sue_liah - wmc page 41
-------------------------------------------------------------------

Testimoni 55
Menyesal Krn Lambat Jumpa MAB

Salam kak, Lina pun menyesal juga sbb baru awal thn ni jumpa MAB...selama ni merancang sendiri je...skrg dh mkn 3 botol alhamdulliah ok, biarpun period tak normal, keluar segala mcm sakit, jerawat & mcm2 lah..tp tetap leh tahan lagi....yg best nya..brest terasa firm  , kulit dan rambut dah tak kering sgt cuma jerawat je lah...masih tak kurang...tp tak seteruk mcm dulu lah...yg best sgt2 hubungan suami isteri...smpi asben pun terkejut dan mcm tak percaya..hahaha...tp alhamdulliah sejak mkn MAB ni mmg asben puji malah dia mengalakkan utk terus mkn MAB ni, asben kata dh tak yah try mkn ubat2 lain dh maksud lina ubat2 doktor...asben pun ada juga tlg promote MAB akak kt kawan2 :wink:

azlina0107 - wmc page 54
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Like kami di FB
https://www.facebook.com/zaipermairesources


Terakhir diubah oleh Admin tanggal Sun 06 Oct 2013, 7:56 pm, total 2 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
mamaali



Jumlah posting : 2
Registration date : 16.06.10

PostSubyek: Darah Period Sikit   Wed 16 Jun 2010, 10:26 am

Salam...Kak Zal,

Saya sekarang dah makan MAB botol yang ke-7. Minggu ni tgh period, Sabtu ni, start mkn balik, untuk botol yang ke-8.Masa saya mula makan MAB botol 1 - botol 5, 3 hari sebelum habis ubat, mesti saya dah datang period.Bila start botol ke-6 dan ke-7, hari ni habis ubat, esok terus period.Kira ok la kan.Tapi, period saya still keluar darah kehitaman lagi dan kadang2 coklat tua.Period keluar pun tak banyak, kalau pakai pad biasa tu, tak penuh pun,kalau pakai pantyliner pun tak apa.Hari ni dah masuk hari ke-5, still period lagi.Tapi selalunya, hari ke-8, dah clean la.Tak ada meleret-leret.So, saya nak tanya K.Zal, adakah badan saya ni still dirawat lagi oleh MAB? kerana darah saya belum berwarna merah yang betul?Sebelum saya makan MAB, saya ada makan pil perancang Yasmin selama 5 bulan selepas melahirkan anak ke-2.Lepas melahirkan anak sulung dulupun, saya ada makan pil Yasmin juga selama 7 bulan. Then, stop, sebab anak sulung saya 1 thn 1 bulan, saya preggy balik.

Cuma sekarang ni, saya kerap buang angin dan ramai tegur kulit muka saya nampak glow and shining. Hubby pun tegur kulit wajah semakin cantik. Ni semua penangan MAB la kut.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
zalpermai



Jumlah posting : 153
Location : kuala lumpur
Registration date : 25.12.07

PostSubyek: Re: DETOX DARAH KOTOR PERIOD/NIFAS   Wed 23 Jun 2010, 9:30 am

mamaali wrote:
Salam...Kak Zal,

Saya sekarang dah makan MAB botol yang ke-7. Minggu ni tgh period, Sabtu ni, start mkn balik, untuk botol yang ke-8.Masa saya mula makan MAB botol 1 - botol 5, 3 hari sebelum habis ubat, mesti saya dah datang period.Bila start botol ke-6 dan ke-7, hari ni habis ubat, esok terus period.Kira ok la kan.Tapi, period saya still keluar darah kehitaman lagi dan kadang2 coklat tua.Period keluar pun tak banyak, kalau pakai pad biasa tu, tak penuh pun,kalau pakai pantyliner pun tak apa.Hari ni dah masuk hari ke-5, still period lagi.Tapi selalunya, hari ke-8, dah clean la.Tak ada meleret-leret.So, saya nak tanya K.Zal, adakah badan saya ni still dirawat lagi oleh MAB? kerana darah saya belum berwarna merah yang betul?Sebelum saya makan MAB, saya ada makan pil perancang Yasmin selama 5 bulan selepas melahirkan anak ke-2.Lepas melahirkan anak sulung dulupun, saya ada makan pil Yasmin juga selama 7 bulan. Then, stop, sebab anak sulung saya 1 thn 1 bulan, saya preggy balik.

Cuma sekarang ni, saya kerap buang angin dan ramai tegur kulit muka saya nampak glow and shining. Hubby pun tegur kulit wajah semakin cantik. Ni semua penangan MAB la kut.

salam.....ttg masalah tu kak minta bsabar sekejp, sbb ln orng ln tindk bls mab pd body, ada sekejp shj.pd mamaali may pelu lbh ms utk dtox.namun ada kesan +ve dh dpt.

t/kasih
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: DETOX DARAH KOTOR PERIOD/NIFAS   

Kembali Ke Atas Go down
 
DETOX DARAH KOTOR PERIOD/NIFAS
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» [WTA] cara bersihin radiator klo kotor.
» Yoshimura USA carbon kotor?
» sedikit ttg tulah mesir
» cara membersihkan kaca helm
» Waspada Jok Motor di Musim Hujan

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: TESTIMONI MAAJUN ANGGUN BISTARI :: TESTIMONI MAB-
Navigasi: