ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 KEPUTIHAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: KEPUTIHAN   Sat 19 Dec 2009, 1:00 am

Testimoni 2;
merawat keputihan

akum...
saya suka kat makjun kak zah nie..
baru sebulan ambik....pasal keputihan kompom ilang..
baru seminggu ambik keputihan n bau2 ilang...
dah abis botol ke 2 nie memang akan order lagik.. tq kak zah
ye ye - wanita melayu page 1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 3;
kawal selera makan,bertenga,merawat keputihan


"Maajun ni memang beesssttt!
Selain dr kita gunakan utk family planing, masalah org pompuan pun bleh settle gak. Sya bru guna 1 bulan tp dah nmpk kesannya.

Nafsu nk makan tu mmg bleh control, mungkin bru mkn so x rasa kurang weight tp banding masa nk amik mercilon, nordett , asyik nk mkn je. Sedar2 bdn kembang.

Lps 2 minggu lbh mkn terkezut gak apasal period dtg lg, tp pas dgr penjelasan kak zah, maybe hormon x stabil. Tp yg membuat kan saya teruskan mkn maajun ni coz....hubby puas hati....

Baby saya nk masuk 6 bulan, biasanya baby umur gini, mlm2 mmg kena berjaga, tp pas mkn maajun ni rasa x la penat @mengantuk sgt esoknya.

Yg paling suka, masalah keputihan langsung xde, memang bersih!

So memang berbaloi, murah pun murah!"
wana - wanita melayu - page 2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 4;
merwat keputihan/bertenga/keselesaan hubungan suami isteri

"saya pun teruga gak...tapi teruja nak bagi testimoni ....saya dah makan maajun kak zah ni 2 bulan....alhamdulillah takde masalah...cuma mula2 mkn dulu period kelam kabut sikit....tapi saya teruskan gak...cara makannya pun tak susah...sama mcm kita makan pil juga...lagi satu saya selalu tidur lewat malam sbb buat kerja rumah lepas anak2 tidor....dulu sblm amik maajun mmg nak bangun pagi tu malas jer lebih2 lagi time tengah cuti sembahyang suboh suka sgt saya lajakkan bangun sampai pukul 7 pagi...pastu anak nak gi sekolah saya kalut sendiri ...tapi skrg takde masalah lagi...bangun segar jer...

masalah keputih dah takde....pasal hubungan dgn suami pulak (ni mesti ramai yg nak tau)...kahkahkah ...bila dah gelak besar tu paham2 jerlah...memang mendapat pujian dari asben...jadi mana2 cik abang yang baca topik ni dan yg mana isteri2 makan perancang keluarga baik cepat berubah ke maajun kak zah...tapi kenalah sabar yer...takkan makan baru seminggu dah nakkan kesan yg ketat"

fatina - wanita melayu - page 2
-----------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 19

Dari pil Noriday ke MAB/Menghilang Keputihan/Tiada Gagguan Menyusu baby

Last week saya dah try makan MAB.. pada 25/1/2006.. bli kat kawan satu opis kebetulan die baru jer bli ngan kak Zalpermai.

Ekceli.. dulu sya makan NORIDAY.. then bila habis trus sambung makan MAB..so far x der lah kacau susu...(MASIH SUSUKAN BABY)...

Sebelum ni saya memang ada menghadapi KEPUTIHAN.. sampaikan ader ketikanyer laki saya tegur..eeehhh malunyer... Tapi yang menggembirakan saya setelah 3 hari makan iaitu pada hari ahad lepas..ALHAMDULILLAH.. no more keputihan.....tu lah buat saya terperanjat...berkesan gak MAB ni...

Saya ada gak baca2 untuk bagi "K*TAT" dalam thread ni..... tu belum ada lagi progress...almaklumlah bila dah beranak pinak ni...

Kalau ader progress lagi saya akan ceritakan kt sini...

Terma kasih MAB..

Danish - wmc page 36
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 24

Keselesaan bersama/merawat keputihan/menurut berat badan/menambah darah


Pengalaman saya : Saya telah mencuba MAB memang bertujuan sebagai family planning dan dah makan botol ke 4. Masa mula2 makan tu memang period tak berapa betul, ada satu bulan tu selang 2 minggu period lagi. Tapi saya teruskan juga walaupun period tak berapa betul hinggalah sekarang.
Kebaikan yang saya dapat husband memang puas hati, keputihan sikit sangat, badan rasa fit, muka tak nampak pucat (byk kawan2 saya tegur). Kalau nak lagi detail bolehlah pm saya sebab byk benda nak tulis tapi tak tertulis.

nby_cemara - wmc page 11
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 51

Menbuang angin/perut kempis/badan x penat/hilang keputihan/kepujian suami

akak & e gang..
hu..hu..suri baru jea bukak forum ari nie...tiba-tiba tgk nama suri...glamor lah sekejap yea...

MAB nie memang bagus...angin dalam badan keluar...perut dah kempis...lengoh2 badan dah x de..yang best nya suri tiap2 hari kena panjat tangga ke tingkat 3...dulu selalu penat..tapi sekarang rasa bertenaga..bila naik ngan abg ke tgkt atas...suri leh berlari....abg tertinggal kat bawah....he..he...

lagi satu..keputihan memang hilang...period bersih ajea...yg penting kena minum air byk2....8 gelas sehari..

P/s: pasal cik abg...sure puji punyalah..he..he..

suriratnasari - page 52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
 
KEPUTIHAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: TESTIMONI MAAJUN ANGGUN BISTARI :: TESTIMONI MAB-
Navigasi: