ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 BERKENALAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
PengirimMessage
sylvia710



Jumlah posting : 1
Registration date : 19.03.10

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Fri 19 Mar 2010, 4:17 pm

hi..
saya baru je register tdi. heheh

Nama Penuh: sylvia
Nick: sylvia710
Panggilan : kak syl
Asal: kuching
Jantina: Perempuan
Alamat: KL
Umur: 30
Tarikh Lahir: 7/10/1980
Status diri: kahwin
Bil. Anak: 1 (target 6 org. )
Pekerjaan: keje gomen
Hobi: kerja2 menjahit, surf internet, blogger
Dapat info dari mana forum ini: search engine
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
azliza



Jumlah posting : 4
Registration date : 03.04.10

PostSubyek: saya orang baru,salam perkenalan.   Sat 03 Apr 2010, 10:51 am

Assalamualaikum...salam sejahtera

Kak zah dan semua rakan forum salam perkenalan drpd saya.Tujuan saya masuk forum ni untuk berkenalan dan mencuba produk MAB ini.Selain untuk family plaining saya juga ingin menjadikan produk ni sebagai buahtangan untuk makcik,adik ipar dan kawan-kawan saya yang mana tak dikurniakan zuriat lagi.Saya bukanlah mengatakan dengan mengambil produk ini akan segera mendapat zuriat tetapi sebagai langkah tambahan atau usaha untuk mendapat zuriat.Semuanya dengan kehendak Allah S.W.T dengan usaha serta berkat memakan produk ini semoga kalian akan mendapat cahayamata selain selalu berdoa kepada-Nya.Amin...

Nama Penuh: Norazliza Binti Uzemi
Nick: azlizana
Panggilan :liza @ zana
Asal: Kota bharu,Kelantan
Jantina: Female
Alamat:No.25 Taman Bunga Mawar,09000 Kulim,Kedah
Umur:
27thn
Tarikh Lahir: 21.03.1983
Status diri: Married
Bil. Anak: 2 orang [1thn 21bln [perempuan] dan 7bln lebih [lelaki]
Pekerjaan:housewife
Hobi:
Berinternet,berkebun,membaca,tengok tv dan berangan
Dapat info dari mana forum ini:kawan-kawan dari sembang-rumahtangga.net
Cntct: azliza_na@hotmail.com,norazliza_uzemi@yahoo.com.sg,naghijran@gmail.com,Facebook norazliza uzemi

Semoga rakan-rakan forum sudi bersahabat dgn saya.Disamping mendapat manfaat kesihatan dan kecantikkan dgn pengamalan produk ini,diharpkan akan meramaikan lagi sahabat saya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
azliza



Jumlah posting : 4
Registration date : 03.04.10

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Mon 05 Apr 2010, 11:36 am

kak zah,liza[zana] ni masa anak sulung dulu ceaseran pastu umur anak 4bln dh pregnant anak yg kedua,ekspress la pulak.nasib baik anak yg kedua bersalin normal.Zana tahu mab ni bukan untuk turun darah haid yg lewat.Zana nak merancang dgn MAB sebab baca testimoni mcm best jer maajun ni.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
zalpermai



Jumlah posting : 153
Location : kuala lumpur
Registration date : 25.12.07

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Tue 20 Apr 2010, 11:29 am

azliza wrote:
kak zah,liza[zana] ni masa anak sulung dulu ceaseran pastu umur anak 4bln dh pregnant anak yg kedua,ekspress la pulak.nasib baik anak yg kedua bersalin normal.Zana tahu mab ni bukan untuk turun darah haid yg lewat.Zana nak merancang dgn MAB sebab baca testimoni mcm best jer maajun ni.

salam liza, welcome....dptkan dealer yg terdekat utk bantu liza.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
nuri789



Jumlah posting : 1
Registration date : 22.04.10

PostSubyek: salam perkenalan   Thu 22 Apr 2010, 3:58 pm

Nama Penuh: Nuridah Binti Juslee
Nick: nuri789
Panggilan : Nuri
Asal: Kota Kinabalu
Jantina: Perempuan
Alamat: KK
Umur: 32 tahun
Tarikh Lahir: 1 Dis 1978
Status diri: Berkahwin
Bil. Anak: 2 org
Pekerjaan: Government Servant
Hobi: misc....
Dapat info dari mana forum ini: search d net....

sy nak memulakan perniagaan menggunakkan produk MAB ne...im waiting 4ur reply kak zal...pm..tq
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
zalpermai



Jumlah posting : 153
Location : kuala lumpur
Registration date : 25.12.07

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Wed 19 May 2010, 8:54 am

nuri789 wrote:
Nama Penuh: Nuridah Binti Juslee
Nick: nuri789
Panggilan : Nuri
Asal: Kota Kinabalu
Jantina: Perempuan
Alamat: KK
Umur: 32 tahun
Tarikh Lahir: 1 Dis 1978
Status diri: Berkahwin
Bil. Anak: 2 org
Pekerjaan: Government Servant
Hobi: misc....
Dapat info dari mana forum ini: search d net....

sy nak memulakan perniagaan menggunakkan produk MAB ne...im waiting 4ur reply kak zal...pm..tq

hi nuri...welcome...... , mcm mn mab d kk??baik sambutan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
zalpermai



Jumlah posting : 153
Location : kuala lumpur
Registration date : 25.12.07

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Wed 19 May 2010, 9:04 am

azliza wrote:
Assalamualaikum...salam sejahtera

Kak zah dan semua rakan forum salam perkenalan drpd saya.Tujuan saya masuk forum ni untuk berkenalan dan mencuba produk MAB ini.Selain untuk family plaining saya juga ingin menjadikan produk ni sebagai buahtangan untuk makcik,adik ipar dan kawan-kawan saya yang mana tak dikurniakan zuriat lagi.Saya bukanlah mengatakan dengan mengambil produk ini akan segera mendapat zuriat tetapi sebagai langkah tambahan atau usaha untuk mendapat zuriat.Semuanya dengan kehendak Allah S.W.T dengan usaha serta berkat memakan produk ini semoga kalian akan mendapat cahayamata selain selalu berdoa kepada-Nya.Amin...

Semoga rakan-rakan forum sudi bersahabat dgn saya.Disamping mendapat manfaat kesihatan dan kecantikkan dgn pengamalan produk ini,diharpkan akan meramaikan lagi sahabat saya

salam...liza, i.allah MAB dpt mbantu kenalan/sedara yg ada mslh kewanitaan dan utk dpt anak....

DAPATKAN ZURIAT:

utk dpt anak perlu mkn skrng2 6 btl ,sehingga period dtg dlm masa rest baru bole stop utk pregnant.jk suka2 stop boleh belum ready dan rahim belum kuat dan subur utk pregnant.
3 btl pertama dtox darah kotor, dlm masa ni period akan kelam kabut, jgn panik terus mkn dgn aturan yg betul
3 btl lg adalah utk lancarkan period dan kesuburan, a/bila period dtg dlm masa rest baru lh bole stop mkn mab dan try 4 pregnant
utk mula mkn :
jk period tetap mula mkn pd hr ke 3 atau 4 atau 5 sdg period tu,
jk period x tetap, dpt mab terus mula mkn.
dah dpt cara mula mkn, perlu mkn sehri sebiji pd waktu yg sama,cth jk mkn mlm kena mkn mlm lh bole awalkan masa mkn 2 jam awal atau 2 jam lewat, perlu ada displin.dlm ms mkn jgn stop jk ada apa2 hal.
habis mkn rest 1 minggu, cth jk last mkn ahad, next ahad sambung semula, period atau tak ttp kna sambung mkn.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
zalpermai



Jumlah posting : 153
Location : kuala lumpur
Registration date : 25.12.07

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Wed 19 May 2010, 9:09 am

mama-QH wrote:
Hai semua..
selamat berkenalan. saya ahli baru forum MAB ni.
pengguna setia MAB jugak. La ni dok pikir cam nak jd dieler la pulak... boleh kak zah?

SALAM....welcome mama_QH,dr mana ya, jk belum ada dealer lg apa salahnya?refer syarat2 dealer ta,tqvm
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tie



Jumlah posting : 1
Registration date : 31.05.10

PostSubyek: saya orang baru,salam perkenalan   Mon 31 May 2010, 12:24 pm

Assalamualaikum...salam sejahtera

Kak zah dan semua rakan forum salam perkenalan drpd saya.Tujuan saya masuk forum ni untuk berkenalan dan mencuba produk MAB ini.Selain untuk family plaining saya juga ingin menjadikan produk ni sebagai buahtangan utk adik ipar dan kawan-kawan saya. Bukan apa untuk mencuba sesuatu yang baru........dan elok untuk kesihatan.....

Nama : Norhayati
Panggilan :Tie
Jantina: Female
Alamat:Pahang
Umur:30thn
Status diri: Married
Bil. Anak: 2 orang
Pekerjaan:bekerja
Hobi:
Dapat info dari mana forum ini:kawan-kawan dari sembang-rumahtangga.net

ASKUM....

Akak.....sy ada beberapa masalah.......saya makan MAB baru botol ke2......mula2 makan ok...tp lps makan 2minggu keputihan saya mula berbau.....kenapa ye .....lps hbis botol pertama.....masa rest 7hari tu....period saya dtg 7hari.......lps je 2mggu period.....ada lg kuar merah skit2 tapi 2hr je...........untk pngetahuan akak.....keputihan sy tu masih berbau.......saya jd xselesa.....keputihan sy biasa je xbyk tp ia berbau....adakah ia tindak balas MAB ni......biasa ambil masa brape lama....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
azliza



Jumlah posting : 4
Registration date : 03.04.10

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Fri 11 Jun 2010, 10:16 pm

zalpermai wrote:
azliza wrote:
Assalamualaikum...salam sejahtera

Kak zah dan semua rakan forum salam perkenalan drpd saya.Tujuan saya masuk forum ni untuk berkenalan dan mencuba produk MAB ini.Selain untuk family plaining saya juga ingin menjadikan produk ni sebagai buahtangan untuk makcik,adik ipar dan kawan-kawan saya yang mana tak dikurniakan zuriat lagi.Saya bukanlah mengatakan dengan mengambil produk ini akan segera mendapat zuriat tetapi sebagai langkah tambahan atau usaha untuk mendapat zuriat.Semuanya dengan kehendak Allah S.W.T dengan usaha serta berkat memakan produk ini semoga kalian akan mendapat cahayamata selain selalu berdoa kepada-Nya.Amin...

Semoga rakan-rakan forum sudi bersahabat dgn saya.Disamping mendapat manfaat kesihatan dan kecantikkan dgn pengamalan produk ini,diharpkan akan meramaikan lagi sahabat saya

salam...liza, i.allah MAB dpt mbantu kenalan/sedara yg ada mslh kewanitaan dan utk dpt anak....

DAPATKAN ZURIAT:

utk dpt anak perlu mkn skrng2 6 btl ,sehingga period dtg dlm masa rest baru bole stop utk pregnant.jk suka2 stop boleh belum ready dan rahim belum kuat dan subur utk pregnant.
3 btl pertama dtox darah kotor, dlm masa ni period akan kelam kabut, jgn panik terus mkn dgn aturan yg betul
3 btl lg adalah utk lancarkan period dan kesuburan, a/bila period dtg dlm masa rest baru lh bole stop mkn mab dan try 4 pregnant
utk mula mkn :
jk period tetap mula mkn pd hr ke 3 atau 4 atau 5 sdg period tu,
jk period x tetap, dpt mab terus mula mkn.
dah dpt cara mula mkn, perlu mkn sehri sebiji pd waktu yg sama,cth jk mkn mlm kena mkn mlm lh bole awalkan masa mkn 2 jam awal atau 2 jam lewat, perlu ada displin.dlm ms mkn jgn stop jk ada apa2 hal.
habis mkn rest 1 minggu, cth jk last mkn ahad, next ahad sambung semula, period atau tak ttp kna sambung mkn.


salam..kak zah,adik ipar liza makan habis 2btol alhamdulillah dah tak senggugut lagi yang paling sedih dia sudah pregnant sebulan tapi keguguran sebab dia sendiri pun tak tahu yang dia mengandung.Liza bagi mak mertua try 3botol MAB,alhamdulillah dia nampak awet muda.Dulu sebelum mil liza makan MAB kulit dia kering tapi sekarang kulit dia basah macam belum menopouse.Mil liza kata masa habis botol pertama dia datang period sedangkan dia dah lama tak peroid.Mil kata MAB ni bagus.Terima kasih kak zah,liza pulak belum habis sebotol pun lagi sebab kalau makan MAB 3hari makan mesti period pastu terpaksa berhenti makan.Baguslah MAB ni tak payah amik pil perancang sebab lepas bersama mesti period.Terima kasih kak zah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
zalpermai



Jumlah posting : 153
Location : kuala lumpur
Registration date : 25.12.07

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Wed 23 Jun 2010, 9:21 am

alhandullh azliza.....kzah faham azliza stop ya bl dtg period?sbenarnya x boleh stop mkn, perlu sambng mkn hingga bhs, hbs sebtl baru rest 1 minggu.

faham betul2 cara mkn ya.t/kasih
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
zayt2468



Jumlah posting : 1
Age : 37
Location : kangkar pulai, jb
Registration date : 08.07.10

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Thu 08 Jul 2010, 10:15 am

Assalamualaikum..Salam perkenalan untuk semua..moga ikatan ukhuwah islamiah terjalin erat hendakNya..

Nama Penuh: zaiti amirah abdul rahman
Nick: zayt2468
Panggilan : zayt
Asal: perak
Jantina: female
Alamat: kangkar pulai,jhr
Umur:30thn
Tarikh Lahir:24 june 1980
Status diri: berkahwin
Bil. Anak: 2 org (sepasang 2thn & 1 thn)
Pekerjaan: housewife
Hobi: window shopping & surf internet
Dapat info dari mana forum ini: google cari info psl MAB then terjumpa forum ni..

sy harap dpt berkongsi info ngn k.zah dan sume forumer kt sini..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
chameen



Jumlah posting : 1
Registration date : 11.03.11

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Fri 11 Mar 2011, 11:40 am

ASSALAMUALAIKUM...hello2...haiiiiiiii...nak kene bekenalan juga la yer....kikiki....walopon kak zah dah kenal saya face to face...just to say...SALAM PERKENALAN

Nama Penuh:Rossalyna
Nick:CHAMEEN...dari zaman dulu kala suka nama ni
Panggilan :LYNA
Asal:BANTING ,selangor
Jantina:PEREMPUAN melayu...
Alamat:BANTING
Umur:nak perasan mude sentiasa...2011 insyaALLAH 29 taon
Tarikh Lahir: 6 June
Status diri: menjadi ibu kepada 2 orang anak...
Bil. Anak:baru dua orang
Pekerjaan:keje2 perubatan
Hobi:banyak....
Dapat info dari mana forum ini:k.zal...


makan mab almost 4 years...MAB mmg best...sgt best...x caya....try dulu baru tahu....kalau yang dah berkahwin..testimoni ada pada diri sendiri dan suami anda...heeeeeee
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
pae5054



Jumlah posting : 2
Registration date : 11.03.11

PostSubyek: Salam semua   Fri 11 Mar 2011, 12:21 pm

Pengguna danPengedar MAB...
Sy masih lg proses belajar forum baru ni.. Very Happy Very Happy


Nama Penuh:Faezah
Nick:pae5054
Asal:Melaka
Jantina:PEREMPUAN melayu...
Alamat:Muar/Melaka
Umur:31(dah tue makcik ni gupenyer)
Tarikh Lahir:24 /11
Status diri: menjadi ibu kepada 2 orang anak...
Bil. Anak:baru dua orang
Pekerjaan: part time in Life Insurans Prudential BSN Takaful n MAB
Hobi:holiday je ...
Dapat info dari mana forum ini:k.zal...

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
wirdatul



Jumlah posting : 2
Registration date : 01.02.09

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Sat 12 Mar 2011, 9:18 pm

Assalamualaikum semua..

Sebelum ni rasanya dah perkenalkan diri..Pengguna dan Pengedar MAB

Nama Penuh:Zubaidah Arba'i
Nick:wirdatul, Idah @zu
Asal:Pahang
Jantina:PEREMPUAN
Alamat:Terengganu
Umur:28
Tarikh Lahir:8/11/83
Status diri: berkahwin
Bil. Anak:baru dua orang
Pekerjaan: suri rumah @ usahawan internet sejak 2007
Hobi:menjahit
Dapat info dari mana forum ini:kak zah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
razila1984



Jumlah posting : 1
Age : 33
Location : JOHOR BAHRU
Registration date : 08.02.11

PostSubyek: salam perkenalan..   Sat 12 Mar 2011, 9:32 pm

salam semua...

saya dapat info pasal MAB ni melalui internet (FB)
mengenai saya..
Nama Penuh: Razila Ismaly
Nick: Ila
Asal: Perak
Jantina: Perempuan
Alamat: Taman Sri Pandan, Johor Bahru
Umur: 27
Tarikh Lahir: 16/09/1984
Status diri: Berkahwin
Bil. Anak: 2 orang puteri
Pekerjaan: Kakitangan Kerajaan
Hobi: Baca majalah dan buku menarik
Dapat info dari mana forum ini: Facebook
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
zalpermai



Jumlah posting : 153
Location : kuala lumpur
Registration date : 25.12.07

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Mon 14 Mar 2011, 9:39 pm

selamat datang kpd kawan2 yg baru mendaftar.....selamat berkenalan dan selamat mencuba mab.

kpd dealer/stokis mab selamat mempromosi mab....thanks
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
leya



Jumlah posting : 1
Registration date : 19.03.11

PostSubyek: hai...salam perkenalan...   Wed 23 Mar 2011, 6:03 pm

saya dapat info pasal MAB ni melalui internet (FB)
mengenai saya..
Nama Penuh: norhazliana ramli
Nick: leya
Asal: wilayah persekutuan
Jantina: Perempuan
Alamat: tg.sepat,kuala langat
Umur: 27
Tarikh Lahir: 25/04/1984
Status diri: Berkahwin
Bil. Anak: tiada
Pekerjaan: Kakitangan Kerajaan
Hobi: Baca novel & memasak
Dapat info dari mana forum ini: Facebook
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
nur-fid



Jumlah posting : 1
Registration date : 15.04.11

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Fri 15 Apr 2011, 9:35 am

salam semua...

saya dapat info pasal MAB ni melalui internet (carian internet mengenai kaedah perancang keluarga)
mengenai saya..
Nama Penuh: Nur Rafidah Hamdan
Nick: Fida
Asal: Johor
Jantina: Perempuan
Alamat: Batu 11, Jln Gambang / Indera Mahkota, Kuantan
Umur: 30
Tarikh Lahir: 25/10/1981
Status diri: Berkahwin
Bil. Anak: 3 orang puteri
Pekerjaan: Kakitangan Kerajaan
Hobi: Membaca & Memasak
Dapat info dari mana forum ini: Carian internet
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Sat 16 Apr 2011, 11:25 pm

selamat mlm....welcome leya dan nur-fid.....dh dpt MAB anda?jom lah try......tkasih
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
yasmin_ain



Jumlah posting : 1
Registration date : 26.04.11

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Tue 26 Apr 2011, 2:28 pm

Assalamualaikum..
Salam perkenalan..

Nama Penuh: Nuraini YAsmin
Nick: yasmin_ain (FB)
Panggilan :min
Asal: Kuala Kedah
Jantina: Perempuan
Alamat: Kuching
Umur: 31
Tarikh Lahir: 3/8/1980
Status diri: berkahwin
Bil. Anak: 2
Pekerjaan: k/tangan kerajaan
Hobi: -
Dapat info dari mana forum ini: google search, sebab mencari pemilik jamu MAB. pernah try MAB 2 botol.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Tue 26 Apr 2011, 4:25 pm

yasmin_ain wrote:
Assalamualaikum..
Salam perkenalan..

Nama Penuh: Nuraini YAsmin
Nick: yasmin_ain (FB)
Panggilan :min
Asal: Kuala Kedah
Jantina: Perempuan
Alamat: Kuching
Umur: 31
Tarikh Lahir: 3/8/1980
Status diri: berkahwin
Bil. Anak: 2
Pekerjaan: k/tangan kerajaan
Hobi: -
Dapat info dari mana forum ini: google search, sebab mencari pemilik jamu MAB. pernah try MAB 2 botol.

welcome
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
lieza75



Jumlah posting : 1
Registration date : 27.04.11

PostSubyek: Hai !! Salam Perkenalan   Wed 27 Apr 2011, 3:42 pm

salam semua...

saya dapat info pasal MAB ni melalui internet (carian internet mengenai kaedah perancang keluarga)
mengenai saya..
Nama Penuh: Norliza Binti Mat Din
Nick: lieza75
Asal: Perak
Jantina: Perempuan
Alamat: Taman Medan Cahaya, Petaling Jaya, Selangor
Umur: 36
Tarikh Lahir: 26/05/1975
Status diri: Berkahwin
Bil. Anak: 3 orang
Pekerjaan: Kakitangan Swasta
Hobi: Membaca & Mendengar Radio Smile Smile
Dapat info dari mana forum ini: Carian internet
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
Admin


Jumlah posting : 145
Age : 48
Location : kuala lumpur
Registration date : 24.12.07

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Thu 28 Apr 2011, 1:04 pm

lieza75 wrote:
salam semua...

saya dapat info pasal MAB ni melalui internet (carian internet mengenai kaedah perancang keluarga)
mengenai saya..
Nama Penuh: Norliza Binti Mat Din
Nick: lieza75
Asal: Perak
Jantina: Perempuan
Alamat: Taman Medan Cahaya, Petaling Jaya, Selangor
Umur: 36
Tarikh Lahir: 26/05/1975
Status diri: Berkahwin
Bil. Anak: 3 orang
Pekerjaan: Kakitangan Swasta
Hobi: Membaca & Mendengar Radio Smile Smile
Dapat info dari mana forum ini: Carian internet

welcome
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://zalpermai.forumotion.com
azwin

avatar

Jumlah posting : 1
Age : 38
Location : Sg Petani - Kedah
Registration date : 26.05.11

PostSubyek: Re: BERKENALAN   Thu 26 May 2011, 12:23 pm

Nama: Azwina Zainal
Nick: Awin
Asal: Perak
Jantina: Perempuan
Alamat Semasa: Sungai Petani - Kedah
Umur: 32
Tarikh Lahir: 18 Julai 1979
Status diri: Berkahwin
Bil. Anak: -
Pekerjaan: Kakitangan Kerajaan
Hobi: Melancong
Dapat info dari mana forum ini: Carian internet/FB
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: BERKENALAN   

Kembali Ke Atas Go down
 
BERKENALAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 4 dari 5Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» BERKENALAN DENGAN HANTU-HANTU JEPANG

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: SELAMAT DATANG :: PERKENALKAN DIRI ANDA-
Navigasi: