ZAI PERMAI RESOURCES



 
CalendarGalleryIndeksFAQAnggotaGroupPencarianPendaftaranLogin

Share | 
 

 Salam Perkenalan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
syifawahab



Jumlah posting : 1
Registration date : 31.01.13

PostSubyek: Salam Perkenalan   Thu 31 Jan 2013, 3:12 pm

Salam perkenalan semua. Baru je join this forum. Tapi dah lama join group kak zah. Tak tau la betul ke tak cara saya post topic ni sbb 1st time gune bende2 camni. Harap betullah.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Hana.az



Jumlah posting : 2
Age : 38
Location : Kota Kinabalu, Sabah
Registration date : 14.04.13

PostSubyek: Re: Salam Perkenalan   Sun 14 Apr 2013, 8:01 pm

Salam perkenalan semua :-) hai...sy br je join n mula nak b'jinak2 dgn forum ni sbab sy br tau n kenal dgn forum ni.Sebelum ni sy main order je dgn dealer.Memandangkn ni 1st time join forum mcm ni so klu ada slh n silap hrp maaf la ye...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Salam Perkenalan
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Salam Perkenalan dari Malaysia
» Salam Perkenalan Dari Cilacap
» Salam Perkenalan ADD ME @game
» salam kenal semua halo misiiii
» katanya aku harus perkenalan dulu, ardelio arthur

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
ZAI PERMAI RESOURCES :: SELAMAT DATANG :: PERKENALKAN DIRI ANDA-
Navigasi: